KŘEST: Kniha “Siberia” Martina Wágnera

 

Sibiř. Obrovské území, v němž žijí v extrémních podmínkách političtí vězni i vědci, kteří za své objevy získávají Nobelovy ceny.
Vydáním knihy “Siberia” fotograf Martin Wágner rekapituluje nespočet výprav na Sibiř, 22 let práce a více než 40 tisíc fotografií.
Knihu vydává skupina dokumentárních fotografů 400 ASA jako druhý titul edice věnované současné dokumentární fotografii ve spolupráci s Nakladatelství Paseka.

Rádi bychom vás pozvali na křest, který se uskuteční 27. listopadu ve Skautský institut na Staroměstském náměstí 1/4. od 18:00. Součástí křtu bude mimo setkání s autorem Martinem Wágnerem také autorská prezentací krátkého filmu “Siberia” který vznikal jako vedlejší projekt spolu se souborem fotografií.

Stěny budou pak patřit ochutnávce fotografií z připravované stejnojmené výstavy, kterou spolek 400 ASA otevře svou první výstavu v právě vznikající vlastní galerii na pražském Smíchově.
Knihu uvede kolega z 400 ASA Jan Dobrovský a kurátor a teoretik fotografie Josef Moucha.

Knihu bude možné na místě zakoupit a nechat podepsat autorem. Kniha je také v režimu předprodeje dostupná na eshopu 400 ASA.

 

Post a Comment

© 2020 400 ASA